Et trainee-forløb der forbereder dig på en spændende shippingkarriere.

SKIBSMÆGLER

Scroll ned og oplev uddannelsen
Type
Trainee-forløb
Varighed
2 år
Adgangskrav
Gymnasial uddannelse
Økonomi
Elevløn

Arbejdsopgaver

Som Skibsmægler er du agent for et rederi eller en afskiber. Du arrangerer skibstransport af varer og råvarer eller udlejer skibene i perioder. Nogle skibsmæglere køber og sælger også skibe.   

Du skal indstille dig på lange og afvekslende arbejdsdageder kan byde på alt fra salgspræsentationer, forhandlinger, networking, planlægning af havneanløb, kundeservice, myndighedskontakt, projekter til administrativt arbejde mv. Du arbejder med internationale opgaver og kontakter, og din arbejdsplads kan både være i Danmark og i udlandet. 

Krav og forventninger til dig

Du skal have en gymnasial uddannelse 

Udadvendt med stort gå-på mod 

Selvstændig og serviceorienteret 

Mod på at arbejde med salg i et travlt og konkurrencepræget miljø 

Uddannelsen

I samarbejde med Danmarks Skibsmæglerforening, udbyder Rybners Handelsskole og Erhvervsakademi Sydvest en 2-årig shippinguddannelse til skibsmæglereleverUddannelsen kan du supplere med en akademiuddannelse (AU) i International Transport og Logistik, som du formelt afslutter, når din læretid afsluttes 

Skolen inkluderer 7 internatforløb af 1 uges varighed i dejlige omgivelser i Esbjerg.  

Den øvrige læretid foregår ude i virksomhederne. Du finder listen over shippingvirksomhederne, der er medlem af Danmarks Skibsmæglerforeningen  foreningens hjemmeside www.shipbrokers.dk. 

Job og karriere

Når du er færdig med trainee-forløbet er der gode mulighed for at fortsætte din karriere i din elevvirksomhed. Du har også mulighed for at tilkoble en diplomuddannelse i Shipping fra Erhvervsakademi Sydvest og på den måde sikre dit teoretiske fundament for en spændende shippingkarriere i ind- og udland.

 

Vil du have oplevelser og et hav af internationale karrieremuligheder? 
Bliv klogere på dine fremtidsmuligheder i Det Blå Danmark og deltag i vores mange events der foregår i hele landet. Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores talentdatabase!

Tilmeld

Talentdatabase

Få alle nyheder og invitationer til events i Det Blå Danmark

Tilmeld