Baggrundsbillede

Arbejdsområder

Som akademiker har du gode jobmuligheder inden for det maritime erhverv, verdens mest globale sektor. 

Krav og forventninger

  • Du har en gymnasial uddannelse og opfylder desuden en række specifikke adgangskrav. I 2022 var adgangskvotienten 10,0 på Copenhagen Business School
  • Ambitioner om en karriere inden for shipping
  • Gode engelskkundskaber

Opgaver

  • 100.000 mennesker i Danmark arbejder i denne branche, og der er brug for højtuddannede profiler –fra humanister til jurister – på tværs af virksomheder og organisationer. Akademikere ansættes blandt andet i administrationsafdelinger, i HR, juridiske afdelinger mv.

Uddannelsen

Uddannelsen foregår på engelsk og er udformet i tæt samarbejde med den danske shippingbranche.

Du får en konkret forståelse af, hvordan shippingvirksomheder udvikler deres forretnings- og udviklingsstrategier i en global sammenhæng, der hele tiden forandrer sig. Du får desuden en grundlæggende viden om erhvervsøkonomi, maritim økonomi, finansiering, management og marketing.

På tredje semester skal du i praktik i en shippingvirksomhed, og på fjerde semester kommer du på udveksling. I øjeblikket samarbejder CBS med Singapore Management University og Texas A&M University.

Algeciras

Job og karriere

Du har gode jobmuligheder med en bachelor i International Shipping and Trade. Mulighederne ligger bl.a. inden for handel, risikostyring, kontraktforhandling og kundepleje i den maritime sektor.

Du kan også arbejde med maritim finansiering eller for en organisation eller myndighed, der har shipping som fokusområde. Måske bliver du tilbudt et job i den shippingvirksomhed, du har været i praktik hos, og hvis du vil fortsætte dit studie, har du mulighed for at tage en kandidatgrad. Det kan f.eks. være inden for finansiering, logistik eller International Business Strategy.

Gå til jobportalJoin the club

 

Moments Logo

Mød de seje unge mennesker i den maritime branche og hør hvorfor de har valgt en maritim karriere.

Læs bl.a. om Emma som har valgt at uddanne sig til maskinmester og Ingrid Marie som er civilingeniør og Ph.d.-studerende på Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå til moments

JOIN THE CLUB

Få alle nyheder og invitationer til events i Det Blå Danmark

Tilmeld

onDemand