Lyst til at se verden og opnå sejltid samtidig?

Følgende rederier: A.P. Møller – Mærsk, Molslinjen, Cadeler, DFDS, TORM, Maersk Supply Service og ESVAGT er gået sammen om at tilbyde er uddannelsesforløb, 'Kom med Ombord', hvor du er sikker på at opnå 12 måneder sejltid samt sejle med 3 forskellige rederier. 

 

Med ’Kom med Ombord’ kommer du vidt omkring i verden og får mulighed for at prøve kræfter med tre forskellige segmenter inden for skibsfart. Det kunne fx være langfart, passagerskibe og offshore sektor.

Forudsætninger: Bestået grundlæggende maritime uddannelse (GMU) og søfartsbog. Sejltiden foregår som overtallig og kræver brug af uddannelsesbog.

Et forløb kan se sådan ud:

  • 10-12 ugers effektiv sejltid med Maersk (én udmønstring)
  • 16 ugers effektiv sejltid hos DFDS (4 ugers udmønstring efterfulgt af 2 ugers fri)
  • 24 ugers effektiv sejltid hos ESVAGT (4 ugers udmønstring efterfulgt af 4 ugers fri)

- mellem hver udmønstring vil være en mellemlæggende friperiode. Forløbet sammensættes med udgangspunkt i dine interesser og drømme.

Spørgsmål rettes til Angelika Rasmussen, uddannelseskonsulent, Danske Rederier. ara@danishshipping.dk, eller tlf. 81888304.

Informationsmøde

Vi kommer ud på alle maritime skoler - herunder skoleskibene, hvor vi fortæller om projektet og om de mange muligheder for at komme til søs og samtidig opnå sejltid som skibsassistent. Her vil der være mulighed for at melde sig til med det samme. Alternativt afholder vi jævnligt informationsmøder online, hvor man kan høre endnu mere og melde sig til. Kontakt os endelig for nærmere information.

På informationsmødet fortæller vi mere om:

1) Forudsætninger

2) What's in it for you?

3) Et typisk forløb

4) Løn og ferie

5) Det videre forløb 

Sådan melder du dig til

Opfylder du kriteriet om at have bestået den indledende del af den Grundlæggende Maritime Uddannelse (GMU), kan du ringe eller skrive til Angelika Rasmussen, ara@danishshipping.com eller på tlf. 81888304. Her aftales næste skridt og et muligt praktikforløb.

onDemand