Baggrundsbillede

"Jeg er landet det helt rette sted. Jeg trives især med ledelsesdelen ved mit arbejde."

 

Jeg har siden, at jeg var helt lille været stædig. En stædighed der har flyttet mange bjerge, og som har været medvirkende til, hvor jeg er i dag karrieremæssigt.

Den stædighed har gjort, at jeg trods skoletræthed tog springet fra maskinarbejder og videreuddannede mig. Jeg læste først til merkonom og så videre til produktionsteknolog. Faktisk studerede jeg i hverdagen og arbejdede hos MAN i weekenden. En rejse der krævede hårdt arbejde og føromtalte stædighed samt en portion kreativitet. I sin tid kunne jeg ikke komme igennem nåleøjet til maskinmesteruddannelsen. Derfor tog jeg en anderledes karriererejse frem mod der, hvor jeg er i dag. 

Skærmbillede 2020 07 14 Kl. 15.24.48

”Den relationelle del af mit job driver mig, og jeg kan godt lide at udvikle andre mennesker og i den kontekst tage små, såvel som store, beslutninger.”

En lang rejse

Det var ikke nogen nem vej. Destinationerne på denne rejse var mange og bød blandt andet på stillinger som planlægger og indkøber og værkfører. Jeg var værkfører i en alder af 25 år, og det fortsatte jeg med i ti år. Derefter blev jeg shopfloor manager og sidenhen produktionsleder. Jeg har mangfoldige opgaver og arbejder blandt andet med ordreafvikling på maskiner, leder og fordeler arbejdet og er ansvarlig for, at vi når i mål med vores KPI’er. Som min rejse vidner om, har jeg haft blod på tanden.

Skærmbillede 2020 07 14 Kl. 15.25.02

"Derfor blev jeg – ud over at være produktionslederlærlingeansvarlig samt repræsentant for DI, hvor jeg er censor til eksaminer og svendeprøver."

Mit bedste råd til spirende ledere

Hvis man brænder for ledelse og få at udvikle andre, er uddannelsen som produktionsleder en oplagt uddannelse. Men det kræver nøje overvejelse før, at man begiver sig ud sådanne stillinger. Det kræver først og fremmest hårdt arbejde at nå dertil, og så kræver det hårdt arbejde og tid, når man endelig er nået dertil. Derudover er din vigtigste egenskab som leder at besidde empati. Og masser af det. Relationen til mennesker og ønsket om at skabe udvikling hos selvsamme er et godt fundament. Man giver noget til andre, men det går også den anden vej. Min lederrolle har gjort mig til et klogere menneske, der er langt stærkere til at kommunikere. Så det er det hele værd! 

Skærmbillede 2020 07 14 Kl. 15.24.12
onDemand