Baggrundsbillede

Ansvar og arbejde

Som speditør vil du skulle planlægge og gennemføre transportopgaver - hvilket vil sige, at du skal sørge for, at varerne kommer sikkert fra et sted til et andet. Arbejdet kan være skiftende, med højt arbejdstempo - dvs. at de rigtige beslutninger skal træffes hurtigt, for at undgå et måske stort penge tab.

Kompetencer

Med denne uddannelse er det vigtigt, at du:

  • Ikke bliver stresset i pressede situationer
  • Er interesseret i sprog (engelsk og dansk)
  • Kan tage ansvar og være opmærksom
  • Er serviceminded 
  • Er klar på at arbejdsdagene ikke er ens 

Karriere og fremtid

Med arbejdserfaring som speditør kan du læse videre til transportkonsulent f.eks. med speciale i salg af transport- og logistikløsninger

Dette kan efterfølgende lede til stillinger som transportchef, hvor du vil blive ansvarlig for en virksomheds transportopgaver. Med de mange mulighed for både at komme ud og arbejde spændende steder i verden, de mange udfordringer den travle hverdag som speditør kan byde på, vil du ikke komme til at kede dig. Du har også mulighed for at læse videre, inden for handel, administration, kommunikation og ledelse, da efteruddannelsesudvalget afholder kurser for folk, der arbejder inden for spedition og shipping. 

1920 Shipping M4

Hvorfor Speditør? 

Med en uddannelse som speditør er hverdagen aldrig ens

Uddannelsen giver dig mulighed for at arbejde med mange forskellige ting og få internationale kontakter. En dygtig speditør er ikke bange for, at lave mange ting på samme tid. Hvis du kan se dig selv i rollen som speditør og muligheden for at blive en stor del af den maritime verden, er denne uddannelse lige noget for dig. 

Gå til jobportalJoin the club

 

Moments Logo

Mød de seje unge mennesker i den maritime branche og hør hvorfor de har valgt en maritim karriere.

Læs bl.a. om Emma, som har valgt at uddanne sig til maskinmester og Ingrid Marie som er civilingeniør og Ph.d.-studerende på Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå til moments

JOIN THE CLUB

Få alle nyheder og invitationer til events i Det Blå Danmark

Tilmeld

onDemand