Styr på økonomien.

FINANSMEDARBEJDER

Scroll ned og oplev uddannelsen
Type
Professions-bacheloruddannelse
Varighed
3½ år
Adgangskrav
Se under 'Krav og forventninger til dig'
Økonomi
SU

Arbejdsområder

Er du god til tal og økonomi? Og er du interesseret i handel og finansiering? Som finansmedarbejder i det maritime erhverv arbejder du med virksomhedens økonomi f.eks. hos et rederi eller shippingvirksomhed. Du kan du blandt andet være med til at planlægge og gennemføre organisationens finansielle strategier.

Krav og forventninger til dig

Du har en 9. klasses afgangseksamen

Lyst til at arbejde tal, økonomi og finansiering

Omhyggelig og detaljeorienteret

Mod på udfordringer og finansielt ansvar

Uddannelsen

Finansuddannelsen tager du på en erhvervsskole/handelsskole, og den varer 4 år. Først læser du det 2-årige HG grundforløb og derefter det 2-årige hovedforløb, hvor du skiftevis er i skole og i praktik i en maritim virksomhed.

Har du en HHX i forvejen, kan du starte direkte på det 2-årige hovedforløb. Har du en studentereksamen, skal du først tage en 18-ugers HGX, før du kan gå i gang med det 2-årige hovedforløb.

Undervejs i uddannelsen har du bl.a. fag som salg og service, IT, kundekommunikation, samfundsøkonomi og erhvervsøkonomi.

Når du er i skole, får du SU, og når du er i praktik, får du elevløn.

Job og karriere

Som finansmedarbejder kan du få job i rederi, shippingvirksomheder og den maritime industri. Du får et arbejde med finansielt ansvar, hvor der bliver lagt mærke til dine resultater og lønnen afspejler dine gode resultater.

Du har mulighed for at videreuddanne dig til f.eks. akademi-, markedsførings-, finansøkonom eller tage HD 1. del på handelshøjskolerne.

 

 

Vil du ud og opleve verden og få et hav af internationale karrieremuligheder? Hos Det Blå Danmark er mulighederne mange og der venter spændende jobmuligheder forude.
Tilmeld dig talentdatabasen og hold dig opdateret op på dine fremtidsmuligheder i Det Blå Danmark og deltag i vores mange events der foregår i hele landet.

Tilmeld

Talentdatabase

Få alle nyheder og invitationer til events i Det Blå Danmark

Tilmeld