Handel på det maritime Wall Street

Bunker trader

Scroll ned og oplev uddannelsen
Type
Trainee-uddannelse
Varighed
2 år
Adgangskrav
Gymnasiel uddannelse
Økonomi
Løn under uddannelse

Arbejdsområder

Som bunker trader handler du med bunkerolie, skibenes brændstof. Dit arbejde består blandt andet i at finde kunder blandt rederierne, forhandle priser og sikre at dine handler kommer i hus. Du rådgiver også kunder om de forskellige brændstoffer og i hvilke havne, de er tilgængelige. Du samarbejder desuden tæt sammen med havneagenter om levering af brændstof.

Krav og forventninger til dig

Du har en gymnasial uddannelse

Gode engelsk- og IT-kundskaber

Lyst til salg og forhandling

Mod på rejselyst, selvstændigt arbejde og stort ansvar

Uddannelsen

For at blive bunker trader skal du igennem en trainee-uddannelse på 2 år i en bunkervirksomhed. Som trainee arbejder du i virksomheden det meste af tiden, her får du en mentor, som oplærer dig i faget og hjælper dig i hverdagen.

Under uddannelsen skal du på et 5 ugers skoleophold på Esbjerg Handelsskole. Nogle virksomheder kræver desuden, at du gennemfører 1. del af HD-uddannelsen på Copenhagen Business School.

Undervejs i uddannelsen er der god mulighed for at blive udstationeret i udlandet, F.eks. Monaco, Shanghai eller Singapore.

Du får trainee-løn under uddannelsen.

Job og karriere

Som færdiguddannet bunker trader kan du arbejde i Danmark, men der er også rigtigt gode muligheder for at blive udstationeret i udlandet.

Du kan læse videre på CBS’ masteruddannelse i Shipping og Logistik og eventuelt fortsætte studierne med en uddannelse som skibsmægler.

Skoler

Find skoler, der har uddannelser indenfor Bunker trader Se alle

Virksomheder

Find virksomheder, der har jobs indenfor Bunker trader Se alle