Den alternative karrierevej til Det Blå Danmark.

AKADEMIKER

Scroll ned og oplev uddannelsen
Type
Universitet
Varighed
5 år
Adgangskrav
Se 'Krav og forventninger til dig'
Økonomi
Varierer

Arbejdsopgaver

Som akademiker har du gode jobmuligheder inden for det maritime erhverv, verdens mest globale sektor. Flere end 100.000 mennesker i Danmark arbejder i denne branche, og der er brug for højtuddannede profiler –fra humanister til jurister – på tværs af virksomheder og organisationer. Akademikere ansættes blandt andet i administrationsafdelinger, i HR, juridiske afdelinger mv.

Krav

Du skal have en adgangsgivende uddannelse til kandidatstudiet

Lyst til at blive en del af en dynamisk og handlekraftig sektor

Mod på internationale udfordringer og oplevelser

Uddannelsen

En kandidatuddannelse fra universitetet eller andre højere læreanstalter tager oftest 5 år. 

Jura, økonomi, cand.merc., cand.ling.merc., cand.negot., ingeniør, humaniora, psykologi, cand-scient.pol. og cand.IT. er bare et udpluk af akademiske studieretninger, der kan rettes mod Det Blå Danmark.

Hvis du fra starten planlægger, at du vil arbejde i det maritime erhverv, kan du målrette din uddannelse med de fag og den praktik, du vælger.

Tag en snak med din studievejleder som kan hjælpe dig godt på vej.

Job og karriere

Alt efter hvilken uddannelse du vælger, har du forskellige indgange til en spændende karriere i Det Blå Danmark. Mange virksomheder har kontorer i hele verden, og du har derfor gode muligheder for udstationering og et arbejdsliv i et international miljø.

 

 

 

Hos Det Blå Danmark er mulighederne mange og der venter spændende jobmuligheder forude. - Uanset om du er til at sidde på et kontor, eller i stedet drømmer om at være ude under åben himmel. Du kan blive klogere på dine fremtidsmuligheder i Det Blå Danmark og deltage i vores mange events der foregår i hele landet, hvis du tilmelder dig vores talentdatabase.

Tilmeld

Talentdatabase

Få alle nyheder og invitationer til events i Det Blå Danmark

Tilmeld