Baggrundsbillede
Signi
Signi

Alder

22 år

Uddannelse

Ubefaren Skibsassistent
17. marts 2022

Jeg vil se verden

“Læs om min vej til MARTEC, Skoleskibet Danmark og uddannelsen som ubefaren skibsassistent

I sabbatåret opstod muligheden 

Min vej til MARTEC, Skoleskibet DANMARK og uddannelsen som ubefaren skibsassistent begyndte i disse dage for præcis et år siden. På den sydlige halvkugle:

”Jeg stod på tærsklen til mit fjerde sabbatår. Undervejs har jeg blandt andet boet et år i Chile. For et år siden var jeg i Ecuador, da en veninde skrev, om et togt med skoleskibet var noget for mig? Jeg tænkte straks: Gud ja!”

Søfart har alle dage været en brik i mit liv. Om end langt ude er jeg i familie med den navnkundige rederifamilie, som jeg deler mellemnavn med. Min morfar var kaptajn på Fulton. Og min mor var tidligere i Søværnet med udstationering på Færøerne.

Jeg har ikke sejlet på egen hånd, men som barn var jeg med ombord på Nationalmuseets ANNA MØLLER, som i dag bliver restaureret i Holbæk. Jeg tror, de oplevelser i barndommen gør, at jeg altid har vidst, jeg skulle på eventyr. Ud og prøve mine grænser af. En lang teoretisk uddannelse er ikke en vej frem for mig. Jeg har veninder, som går på universitetet, læser bøger dagen lang og skriver bachelor. Jeg misunder dem ikke… jeg vil se verden.

 

//Signi

Bidrag med din historie

Del dine historier fra din hverdag i Det Blå Danmark og vær med til at skabe kvalitetsindhold til vores blog, som vi kan dele med unge mennesker der er interesseret i en uddannelse og karriere i det maritime.

Del din historie

Guy

Se flere Moments

Kom helt tæt på hverdagen hos dem, der arbejder inden for den
maritime branche og hør hvorfor de har valgt en maritim karriere.

Caroline Billede 264X264 Acf Cropped 1
Caroline

Hverdagen som studerende på Martec

Læs mere
Lisbeth Nye Billeder 4 264X264 Acf Cropped
Lisbeth Hansen

Min oplevelse til søs 🌊

Læs mere
Sarah Billede 264X264 Acf Cropped 1
Sarah Hammershøy

Livet som maskinmester[-]studerende 🌊 🔧

Læs mere
Jannie 1 264X264 Acf Cropped 1
Jannie

Starten på min rejse

Læs mere
onDemand