Kundepleje og godt kammeratskab til søs.

CATERING & SERVICE

Scroll ned og oplev uddannelsen

Arbejdsopgaver

Med et job inden for catering og service er du med til at få den daglige gang på skibe og boreplatforme til at glide. Jobmulighederne spænder lige fra stillinger i køkkenet til job i administration, kahyt- og passagerservice.

Krav og forventninger til dig

Du skal have lyst til et arbejde blandt mange mennesker og med fuld fart på

Flair for god kundeservice

Være en teamplayer og en god kammerat

Mod på intense arbejdsperioder – efterfulgt af uger eller måneder fri med løn bagefter

Uddannelsen

Nogle job inden for catering og service kræver en uddannelse. Andre kan du søge som ufaglært, hvor oplæring vil være en del af jobbet.

Du kan læse mere om service jobs i søfart på ug.dk.

Job og karriere

Du kan få catering og service job både på passagerfærger, handelsskibe og på offshore arbejdspladser. Du kan se frem til en anderledes hverdag på havet med mulighed for at sejle hele jorden rundt.

Specifikke stillinger inkluderer blandt andet: Kok, køkkenmedhjælper, messemænd, køkkenchef, bager, food and beverage manager, purser, stewardesse/steward, kahytsjomfruer, kioskmedarbejdere m.fl.

 

 

Drømmer du om en karriere i den maritime branche? Hos Det Blå Danmark er mulighederne mange og der venter spændende jobmuligheder forude. Tilmeld dig talentdatabasen og bliv opdateret på dine muligheder og få invitation til Det Blå Danmarks events i hele landet.

Tilmeld

Talentdatabase

Få alle nyheder og invitationer til events i Det Blå Danmark

Tilmeld