Baggrundsbillede
Image017
Lisa

Alder

22 år

Uddannelse

Skibsfører
20. december 2021

Den maritime branche er fyldt med dygtige folk, som man kan lære rigtig meget af!

“Jeg er i gang med min skibsføreruddannelse, og kan kun anbefale det til andre unge mennesker.”

Jeg er i gang med min skibsføreruddannelse

... og kan kun anbefale det til andre unge mennesker, da uddannelser indenfor det maritime er meget alsidige og internationalt anerkendt, og giver derfor jobmuligheder i hele verden.

Den maritime branche er fyldt med dygtige folk, som man kan lære rigtig meget af! Alle dem jeg har mødt på min vej har været virkelig åbne og meget interesserede i at lære fra sig.

Jeg har allerede mødt mange nye venner gennem min uddannelse og mit arbejde både her fra Danmark, men også fra mange andre lande. Man opnår et virkelig fedt sammenhold med sine kollegaer.

Jeg er sikker på at mit eventyr kun lige er begyndt, og at jeg kommer til at møde mange flere spændende mennesker og få nogle virkelige spændende oplevelser på tværs af alle verdenshavene.

3
2

En arbejdsdag for mig

Jeg vil fortælle lidt om, hvordan en arbejdsdag ser ud for mig:

Hos Arriva Havnebusserne i København møder jeg ind enten tidlig morgen eller om eftermiddagen. Hvis man møder fra morgenstunden, skal det hele startes op, og vi skal sejle hen til, hvor dagens rute starter.

Vi skiftes oftest til at styre skibet, så den ene også kan snakke lidt med gæsterne ombord, få sig en lille pause, eller lidt mad.

Hvis jeg møder ind om eftermiddagen, overtager jeg skibet og ruten fra nogle kollegaer til dagen er omme, hvor vi til sidst også rydder lidt op.

Jeg synes mit job er rigtig sjovt, da det er så alsidigt, og man møder mange dygtige mennesker, som jeg lærer rigtig meget af. Derudover får man mange nye spændende oplevelser og et fedt fællesskab med sine kollegaer.

 

//Lisa

Bidrag med din historie

Del dine historier fra din hverdag i Det Blå Danmark og vær med til at skabe kvalitetsindhold til vores blog, som vi kan dele med unge mennesker der er interesseret i en uddannelse og karriere i det maritime.

Del din historie

Guy

Se flere Moments

Kom helt tæt på hverdagen hos dem, der arbejder inden for den
maritime branche og hør hvorfor de har valgt en maritim karriere.

Pernille Billede 2 264X264 Acf Cropped
Pernille

At have hele verden som sin legeplads

Læs mere
Ednaldo
Ednaldo

Min vej til skoleskibet Danmark

Læs mere
Carl
Carl

Fra livgarden til Skoleskibet Danmark

Læs mere
Signi
Signi

Jeg vil se verden

Læs mere
onDemand