Baggrundsbillede

Kunne du tænke dig at synliggøre din virksomhed eller uddannelsesinstitution endnu mere og ud til kommende studerende og medarbejdere?

Formål

Her på siden får du indsigt i dine unikke muligheder for at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed eller uddannelsesinstitution. Du kan f.eks. promovere stillingsopslag og events. Du kan også uploade visuelt content i form af stories og film, som for alvor kan give indblik i jer som virksomhed eller uddannelsesinstitution.

Med dit bidrag til kampagnen bliver du en del af et stærkt maritimt fællesskab, der får mere end 36.000.000 eksponeringer i den unge målgruppe årligt. Vil du være med? Pssst.. det er helt gratis :-)

OnDemand

World Careers OnDemand er et online filmunivers med en masse filmmaterialer som f.eks. events, oplæg og rundvisninger, som unge nemt kan tilgå - når de vil, og hvor de vil. World Careers OnDemand giver dig derfor en unik mulighed for at vise din virksomhed eller uddannelsesinstitution frem i en tid, hvor fysisk fremmøde er blevet reduceret. Det eneste du skal gøre er blot at sende dit filmmateriale til os gennem nedenstående formular, så lancerer vi det helt gratis.

Find formularen her

Ondemand Goto

Regionale landingpages

Vi har skabt en side, hvor unge nemt kan gå på opdagelse i Det Blå Danmark ud fra de forskellige regioner. Her kan de unge trykke på en region og bl.a. se ambassadør- og brandingfilm, uddannelser, jobs og events som relaterer sig til netop dén region, de har valgt. Det er derfor en unik mulighed for at få promoveret din virksomhed eller uddannelsesinstitution i netop din region.

Det eneste du skal gøre, er at uploade dit materiale til denne formular

Find formularen her

Regionale Landingpages

Stories

Vi har et univers bestående af stories, hvor unge mennesker giver et indblik i den maritime branche set med deres øjne. Disse stories er med til at oplyse andre unge om, hvilke spændende muligheder der er i det maritime erhverv. Du kan derfor med fordel opfordre dine elever eller kolleger til at lave korte stories og uploade dem her - dette giver samtidig din virksomhed eller uddannelsesinstitution ekstra synlighed – ganske gratis

Upload stories her

Stories

Events

Har du et eller flere maritime events, som du gerne vil have promoveret? Så kan du til hver en tid indrykke og synliggøre dine events her

Opret dit event

 

Tradeevent2019 CLU8197

Kommende events

Vores jobportal

Har din virksomhed flere ledige stillinger, som relaterer sig til den maritime branche? Så kan du nemt og hurtigt promovere dem for den unge målgruppe ved at indrykke stillingsopslagene på vores jobportal. Det er ganske gratis og det eneste du skal gøre, er at følge guiden her:

Opret job her 

Moments Logo

Mød de seje folk i den maritime branche og hør hvorfor de har valgt en maritim karriere.

Læs bl.a. om Emma som har valgt at uddanne sig til maskinmester og Carl som har taget vejen fra livgarden til skoleskibet

 

Gå til moments

Worldcareers TV

Med Worldcareers TV kan du give potentielle medarbejdere et indblik i din virksomhed ved at vise hverdagen og udvalgte arbejdsopgaver frem i en film, som bliver uploadet til vores YouTube univers. For besøg af Worldcareers TV teamet er du meget velkommen til at kontakte Angelika Rasmussen på ara@danishshipping.dk.

Skærmbillede 2021 04 12 Kl. 14.28.40

World Careers TV

Bliv underholdt på YouTube. 

Indgang Worldcareerstv
Vi besøger branchen
Youtube Mrspyplant
Tag på eventyr med MrSpyPlant
Youtube Talk
Mød spændende gæster i vores nye Talkshow

Sign up til
vejlederdatabase

Som vejleder på en skole kan du blive skrevet op i Det Blå Danmarks database. På den måde bliver du den første til at få besked, når der er spændende nyheder samt unikke muligheder i den maritime branche.

Sign up på siden her

 

Sign up til
virksomheds[-]
database

Som medarbejder i en virksomhed kan du blive skrevet op i Det Blå Danmarks database. På den måde bliver du den første til at få besked, når der er spændende nyheder samt unikke muligheder i den maritime branche.

Sign up på siden her

 

JOIN THE CLUB

Modtag relevante nyheder om uddannelse og karriere i den maritime branche.

Sign up

onDemand