Baggrundsbillede
Rectangle 36

SEVEN SEAS

Det Digitale læringsspil

et indblik i Det Blå  Danmark gennem vores læringsplatform, hvor eleverne skal samarbejde om at træffe de rette beslutninger.

Book spillet

Læring i spillet

Holdende fungerer som en international virksomhed, hvor de skal samarbejde og træffe beslutninger i deres team.

Spillet er et scenariebaseret spil, hvor eleverne prøver kræfter med en masse forskellige arbejdsområder i den maritime branche. Som maskinmester skal de redde deres skib fra forlis – som skibsfører kommer deres etik i spil, da de skal respondere på et nødopkald fra et andet skib. Der skal forhandles kontrakter, tænkes bæredygtig og der skal træffes en masse valg der skaber samtale og diskussion mellem eleverne. Det online spilunivers sørger for at lede eleverne gennem en række spændende og udfordrende scenarier, som alle er bundet sammen af en fælles blå tråd.

Eleverne skal træffe de rette beslutninger - i et spil hvor tid er penge og fejltagelser er dyre. Men overvinder de udfordringer som de stilles overfor, er deres belønning tilsvarende større.

Spillet giver jeres elever et indblik i den maritime branche på en sjov, anderledes og lærerig måde. Det vil åbne deres øjne for nogle nye uddannelses- og karrieremuligheder som de måske ikke havde med i deres overvejelse inden vores besøg. Derudover giver vores besøg eleverne mulighed for at arbejde på tværs og arbejde sammen og vi lover jer at de vil blive revet med i den spændende fortælling og får en rigtig inspirerende og positiv oplevelse.

Spillets elementer

Offshore

Eleverne bliver ansvarlige for drift og vedligeholdelse og bliver udfordret med opgaver omkring Med et sikkerhed og miljø på vindfarmen.

Teknologi

Fordyb dig med den tekniske drift af skibe, skibsdesign og ombygning samt innovation af klimavenlige løsninger til den maritime branche.

Skib

Eleverne er bl.a. ansvarlig for sikkerheden om bord, og det er deres opgave at planlægge sejlruter og navigere skibet. Når skibet er i havn skal de varetage kontakten med de lokale myndigheder og sørge for, at skibet losses og lastes korrekt. Samtidig skal de have overblik over at maskiner og tekniske anlæg kører som de skal.

Grøn Omstilling

Bæredygtighed og innovative grønne løsninger er i fokus, når eleverne skal løse udfordringer og udvikle nye ideer til den maritime branche.

Digitalisering

Eleverne skal bruge og udvikle nye digitale værktøjer, når de skal sikre optimal teknisk drift af skibet og stærke kommunikationsveje til kollegaerne på land.

60 min.
40-60
13+

Praktisk information

World Careers - Det Blå Danmark tilbyder at komme på besøg i landets 8., 9. og 10. klasser, samt på de gymnasiale uddannelsesinstitutioner og spille det nyudviklede digitale læringsspil “Seven Seas” med jeres elever.

Spillet er udviklet med henblik på at give de unge mennesker et indblik i de mange uddannelses- og karrieremuligheder som Det Blå Danmark har at byde på.

Inden eleverne skal udfordres i de mange spændende scenarier i spillet, vil der være et kort oplæg fra en af vores unge studerende der allerede har valgt at gå på en maritim uddannelsesinstitution. Oplægget giver et indblik i uddannelses- og karrierevalg.

Spillet er for to eller flere klasser, og kan spilles uden forudgående viden om spillet eller Det Blå Danmark.

Det er gratis for skolen at få besøg, og World Careers faciliterer spillet med en gamemaster den pågældende dag.

Rammerne

Minimum 40 elever (max 60)
To sammenhængende lektioner á 45 min
1 lokale der rummer alle deltagende elever på én gang
Computere til rådighed for alle deltagende
Storskærm med mulighed for at tilslutte computer

Program

Et typisk program for dagen vil være følgende (der tages her udgangspunkt i, at eleverne møder kl. 8.00, men tiderne tilpasses naturligvis jeres lektioner):

Kl. 07.45: World Careers’ udsendte gamemaster gør spillet klar i det pågældende lokale

Kl. 08.00: Eleverne introduceres til Det Blå Danmark og får oplæg fra en rollemodel fra branchen

kl. 08.25: Reglerne til Seven Seas spillet gennemgås

Kl. 08.35: Spillet starter

Kl. 09.25: Spillet slutter og vinderen kåres

kl. 09.30: Q&A

Spørgsmål til spil booking, ombooking osv.: Kontakt Katrine Zink på kzr@bruun-partnere.dk eller tlf. 21 18 08 27.

Spørgsmål til Det Blå Danmark generelt og World Careers: Kontakt Anne Bay på abr@marlog.dk eller tlf. 22 50 44 02

Book spillet

1920 Ssfinale CLU7118

Til undervisere og vejledere

Vil du have info, når vi åbner op for tilmeldinger og anden relevant materiale så skriv dig op her

Tilmelding

onDemand