Baggrundsbillede
Nynne 2 264X264 Acf Cropped
Nynne

Alder

35 år

Uddannelse

Brand Manager
6. marts 2019

Women on Water – et netværk for kvinder

“Det er super inspirerende at møde så mange ‘dedikerede kvinder’, der er ét blandt mange stærke træk, som findes i det maritime og Det Blå Danmark.”

Tilfældighedernes spil 

Hej! Jeg hedder Nynne, og jeg er Brand Manager ved Sejlsportsligaen. For mig er det lysten, som driver værket og jeg motiveres ved at have gode mennesker omkring mig. Jeg er passioneret omkring mit arbejde, min fritid og personer i min omgangskreds. Privat er jeg gift med Peter, som er dedikeret sejler, hvilket betyder meget for både mit arbejdsliv samt vores fritid.

Det var mere eller mindre ved et tilfælde, at jeg havnede i Sejlsportsligaen, og senere i Women on Water, der er et nystartet projekt under ligaen. Det har vist sig at være et rigtig godt match, i det projekterne kan kobles på mine egne interesser, som er at få flere til at opleve glæden ved det maritime Danmark. Sidste år startede vi et ”kvindenetværk”, som engagerer kvinder til at ”netværke” omkring deres karriere, kompetencer og talent. Det har virkelig været en øjenåbner, hvor jeg har fået øjnene op for de spændende maritime brancher som Danmark har, og som jeg ikke kendte til før, vi startede vores netværk. Det betyder også, at vi hele tiden kan udvide netværket med nye profiler, og på den måde drage nytte af diversitet, forskellighed og nye vinkler. Det er super inspirerende at møde så mange ‘dedikerede kvinder’, der er ét blandt mange stærke træk, som findes i det maritime og Det Blå Danmark.

// Nynne

Nynne 1 264X264 Acf Cropped 1
Nynne 2 264X264 Acf Cropped 1

Bidrag med din historie

Del dine historier fra din hverdag i Det Blå Danmark og vær med til at skabe kvalitetsindhold til vores blog, som vi kan dele med unge mennesker der er interesseret i en uddannelse og karriere i det maritime.

Del din historie

Guy

Se flere Moments

Kom helt tæt på hverdagen hos dem, der arbejder inden for den
maritime branche og hør hvorfor de har valgt en maritim karriere.

Ednaldo
Ednaldo

Min vej til skoleskibet Danmark

Læs mere
Signi
Signi

Jeg vil se verden

Læs mere
Katrine Billede 2 264X264 Acf Cropped 1
Katrine

At være maskinmester[-]studerende 👩‍👦‍👦⚓️

Læs mere
Luise Billede 6 E1568561745968 264X264 Acf Cropped
Luise

Livet som styrmand og mor til 2 drenge

Læs mere
onDemand