Mobile Menu
Seven Seas - Logo

Anmeldelser

Det Blå Danmarks nye brætspil, Seven Seas, giver en, en god chance for at udforske verden omkring rederi- og søfarts branchen, både på en lærerig måde, men bestemt også på en sjov og kreativ måde.

Mette Porse, HTX Silkeborg

Jeg synes det var rigtigt spændende at spille Seven Seas med min klasse. Det var sjovt at samarbejde i grupper, for at se hvem der kunne få flest kontrakter igennem. Det var i starten lidt komplekst at forstå spillet, men da man først var kommet igang og havde forstået pointen med spillet, så var det ganske underholdende og lærerigt. Man skulle også huske på at tage højde for tiden og det handlede i det store hele egentligt om, om man kunne bevare overblikket. Jeg kan klart anbefale lærer, skoler og elever at tage spillet op i undervisningen, for at få en form for variation og for at lave noget underholdende, men samtidigt lærerigt.

Christel Dea Hansen, Niels Brock Kultorvet HHX

Seven Seas gav mig mulighed for mere praktisk undervisning fremfor den almindeligt kendte teoretiske undervisning i gymnasiet, mens jeg samtidig fik udvidet min horisont i forhold til, hvad jeg kan blive til i mit arbejdsliv!

Martin Lembrecht , Tietgen Handelsgymnasium

Spillet ’Seven Seas’ var et godt redskab til at belyse hvad Det Blå Danmark er, og hvor mange muligheder et arbejde i den maritime branche giver. Det var et meget lærerigt spil, der bygger på sjov og konkurrence. Da spillet var færdigt, var der mange der var nysgerrige på at høre mere om Det Blå Danmark og de muligheder der er. 

 

Younes Deaibes , Aarhus Business College

Super fed og anderledes måde at lære på. 

Ronnie, Lærer, Store Magleby Skole

Spillet var lækkert designet, og trods de mange regler, fik eleverne hurtigt fat i hvad det gik ud på.

Kasper, Lærer, Løgstrup Skole

Eleverne var ekstremt engagerede og ville gerne prøve igen. Har sjældent set sådan en entusiasme fra dem. Flere tog brochuren med hjem.

Ellen, Lærer, Parkskolen

Det var et rigtig godt spil, som virkelig fik eleverne i gang. Godt tilrettelagt, og god underviser. 

Brian Svenningsen , Lærer, Assens Skole

Vi har i særdeleshed haft en positiv oplevelse. Eleverne blev sat grundigt ind i spillet på forhånd, og da de først kom i gang var alle meget engageret. Tidsfaktoren var især med til at få eleverne til at gå op i det. For enkelte elever, var det svært at bevare overblikket og forstå strategien, men så havde de jo heldigvis nogle gruppemedlemmer, der kunne guide dem.
Kan kun anbefale andre skoler at tage imod tilbuddet.

Lis Gordon, Lærer

Spillet var utroligt godt og engagerende og godt præsenteret. Maskinmester-eleven holdt en glimrende præsentation.

 Alt i alt synes jeg det var glimrende og jeg vil klart anbefale spillet til andre.

Carl Erik Lindberg - Underviser, Albertslund Gymnasium ,