Nyt hold trainees klar til shippingbranchen

36 unge shipping-trainees dimitterede fredag 21. juni fra Danish Shipping Academy som bl.a. brokere, mæglere, agenter, tradere m.fl.

Fredag d. 21. juni afholdt Danish Shipping Academy den længe ventede Graduation Day for DSE 2022-2024 endnu et hold hos Danish Shipping Education (DSE).

”Der hersker ingen tvivl om, at vi sender et hold med høje ambitioner og målrettethed ud i Det Blå Danmark, og vi er meget stolte af at have haft dem hos os på DSE. Disse trainees vil blive husket for deres stærke fællesskab, smil, og varme, der har skabt en atmosfære, hvor der altid har været plads til at udveksle et kram. Det har været en fornøjelse for os på DSE at være vidne til dette sammenhold,” fortæller Pi-Danielle, som er uddannelseskonsulent på DSE.

Men selv de bedste ting må dog ende, og det gælder også for denne årgang. Pi-Danielle fortæller, at der har været et højt ambitionsniveau på holdet, og hos Danske Rederier skaber det en tryghed at sende dem videre på deres vej i shippingbranchen. På uddannelsen styrker de studerende deres netværk internt, så deres veje også krydses fremadrettet i shippingkarrieren.

 

Fakta om DSE

Danish Shipping Education er en toårig, brancheorienteret grunduddannelse, der udbydes af Danish Shipping Academy. Uddannelsen har været udbudt som en trainee-uddannelse siden 2012. Formålet med Danish Shipping Education er at uddanne fremtidens shipping-professionelle i tæt samarbejde med rederierne. Uddannelsen er både teoretisk og praktisk og forbereder de studerende til en fremtid i den internationale shippingindustri.

onDemand