Baggrundsbillede
1920 Skibsfart M6

Efteruddannelse

SIMAC

 

 

SIMAC Training er en af Danmarks førende kursusudbydere indenfor den maritime sektor. Den nyeste viden om krav og udviklingstendenser inden for branchen...

Maritim sikkerhed og lovgivning

Indenfor maritim sikkerhed og lovgivning tilbyder SIMAC Training en række kurser.

Simulatorkurser

Se SIMAC's simulatorkurser.

Radiokurser

Radiokurser på SIMAC.
Se alle

AAU Executive

AAU Executive er Aalborg Universitets skole for efteruddannelse inden for management-området, herunder efteruddannelserne MBA og HD. 

Master of Business Administration

Aalborg Universitet udbyder en fuldt akkrediteret videreudvikling af den klassiske Master of Business Administration (MBA). Uddannelsen baserer sig på AAU’s avancerede og internationalt anerkendte undervisningsmodel med problemløsning og anvendelsesorientering som den grundlæggende tilgang til studiet.

HD1 - Erhvervsøkonomisk grunduddannelse

HD1 er en praksisnær deltidsuddannelse, som du kan læse samtidig med din karriere. Uddannelsen giver dig grundigt og tidsvarende kendskab til det erhvervsøkonomiske område, herunder forretningsforståelse, samfundsøkonomi, virksomheders juridiske og organisatoriske rammer, forretningsanalyse samt mulighed for en række valgfag.

HD2 - Organisation og ledelse

HD2 i Organisation og Ledelse (HDO) er en deltidsuddannelse, som primært retter sig mod nuværende og kommende ledere, samt andre der arbejder med virksomhedsorganisering, strategi og ledelse.

HD2 - Regnskab og økonomistyring

HD2 i Regnskab og Økonomistyring (HDR) er en praksisnær deltidsuddannelse, som du kan læse samtidig med din karriere. Uddannelsen giver dig relevant og tidssvarende viden, færdigheder og kompetencer, så du kvalificere dig til at bestride ledende stillinger, primært inden for økonomifunktionen i handels-, industri- og servicevirksomheder, samt hos rådgivere.
Se alle

Find job og kurser i Det Blå Danmark

Northern Offshore Service Nos Utvalda 20

Start karrieren her - find kursus eller dit drømmejob her

Læs mere

JOIN THE CLUB

Modtag relevante nyheder om uddannelse og karriere i den maritime branche.

Sign up

onDemand