Vil du være  WorldCareersTV’s nye medvært?

og være ”med frontfigur” på vores YouTube-kanal?

WorldCareersTV søger en ny medvært, som sammen med Sebastian skal besøge de mange spændende virksomheder/rederier/skoler m.m. i Det Blå Danmark. Du kommer helt tæt på nogle af verdens største skibe og de mest fantastiske mennesker.

Er du en stjerne foran et kamera?
Kan du tale de unges sprog?
Vil du gerne fortælle andre unge om spændende karrieremuligheder?

Så er det måske dig, der skal være frontfigur på vores online TV-kanal "WorldCareersTV". 


Det Blå Danmark er betegnelsen for hele det maritime erhverv i Danmark, som både rummer karriereveje inden for shipping, skibsfart, teknologi og offshore. Kampagnen World Careers har eksisteret siden 2006, og er i dag én af Danmarks største rekrutteringskampagner. Kampagnen har årligt over 50 mio. visninger på digitale og sociale medier og mere end 18.000 fans på Facebook. 

I 2017 startede Det Blå Danmark sin egen youtubekanal ”WorldCareersTV”. Kanalen har til formål, at give unge mennesker et indblik i de mange uddannelses- og karrieremuligheder, som der findes i den maritime branche. Sebastian Alstrup er vært på WorldCareersTV og har været med til at bygge kanalen op, så den i dag har næsten 14.000 subs og over 3 mio. visninger.
Nu er tiden kommet, hvor vi leder efter en medvært, der kan hjælpe os og Sebastian med at gøre kanalen endnu bedre.


Som medvært på WorldCareersTV skal du engagere vores mange tusinde fans med spændende og relevant indhold fra Det Blå Danmark. Du kommer til at besøge nogle af de mest spændende arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner, og så kommer du helt tæt på de unge, der har valgt en karriere i den maritime verden. 

Som frontfigur på WorldCareersTV skal du:

- være en skarp formidler
- være god til at tale med nye mennesker
- trives i rampelyset
- være superbruger af Facebook, Snapchat og Youtube

Der er tale om et lønnet deltids- / studiejob, hvor du skal rundt i landet og møde forskellige dele af Det Blå Danmark. Der vil ca. være 2 hele optagedage om måneden, samt nogle timer hver uge, til at holde statusmøde, brainstorme på kommende episoder, klippe afsnit sammen, drift af de sociale medier (Facebook, Youtube, Instagram og Snapchat) og lign. Du skal regne med ca. 15-20 timer om ugen.
Det er en fordel at du selv kan klippe dine videoer, men ikke et krav.

 

VI TILBYDER
Et fantastisk hold bag WorldCareersTV bestående af kampagnelederen, Sebastian Alstrup, vores kameramand samt vores eksterne bureau, der bidrager med sparring. Vi er en lille familie der har det sjovt og med et varmt venskab der kan mærkes når vi kommer på besøg hos virksomhederne.

Samtidig arbejder vi professionelt og har brugt de sidste to år på at udvikle kanalen. Det har givet os en masse viden og erfaring, som vi kan bygge kanalen videre på. Vi tør gå nye veje og er ikke bange for at teste skøre påfund af. Vi er lydhør over for nye ideer og vi sparrer med hinanden og er gode til at give hinanden konstruktiv kritik.

Vi glæder os rigtig meget til at udvide vores lille team med den helt rigtige og vi håber på, at det er dig der har lyst til at blive en del af dette.

 

SÅDAN GØR DU:

Vi har brug for at se dit talent foran kameraet. Derfor søger du jobbet ved at uploade et kort filmklip, hvor du skal fortælle lidt om dig selv - og ikke mindst, hvorfor netop DU skal være den nye medvært på WorldCareersTV 

De bedste ansøgninger invitereres til casting den 30. og 31. januar hos Danske Rederier i København. 


Deadline for ansøgningen er d. 24. januar kl. 12.00.

 

ANSØG HER

Om kampagnen

En vedvarende positiv udvikling i det maritime erhverv i Danmark afhænger af en fortsat tilføring af knowhow og evnen til at tiltrække kvalificerede medarbejdere. Med faldende ungdomsårgange og udsigten til fuld beskæftigelse er der kamp om de unge talenter, og på den baggrund er det vigtigere end nogensinde med en fælles indsats for at øge rekrutteringen til Det Blå Danmark. 

KONTAKT

Anne Riisager

Anne Bay Riisager

Kampagneleder

T: +45 33 11 40 88
M: abr@danishshipping.dk 
Linkedin