TV-stjerne

Bliv frontfigur på vores TV-kanal

Vil du være WorldCareersTV’s nye vært?

 

og være frontfigur på vores YouTube-kanal?

World Careers TV søger en ny medvært, som sammen med Sebastian kan besøge de mange spændende muligheder i Det Blå Danmark. Du kommer helt tæt på nogle af verdens største skibe og de mest spændende personlighede.

Er du en stjerne foran et kamera?
Kan du tale de unges sprog?
Vil du gerne fortælle andre unge om spændende karrieremuligheder?

Så er det måske dig, der skal være frontfigur på vores online TV-kanal "Worldcareers.tv". 


Det Blå Danmark er betegnelsen for hele det maritime erhverv i Danmark, som både rummer karriereveje inden for shipping, skibsfart, teknologi og offshore. Kampagnen World Careers har eksisteret siden 2006, og er i dag én af Danmarks største rekrutteringskampagner. Kampagnen har årligt over 36 mio. visninger på digitale og sociale medier og mere end 18.000 fans på Facebook. 

Som vært for vores nye online tv-kanal "Worldcareers.tv" skal du engagere vores mange tusinde fans med spændende og relevant indhold fra Det Blå Danmark. Du kommer til at besøge nogle af de mest spændende arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner, og så kommer du helt tæt på de unge, der har valgt en karriere i den maritime verden. 

 

 

Som frontfigur på Worldcareers.tv skal du:

- være en skarp formidler
- være god til at tale med nye mennesker
- trives i rampelyset
- være superbruger af Facebook, Snapchat og Youtube
- har kørekort

Der er tale om et lønnet deltids- / studiejob, hvor du skal rundt i landet og møde forskellige dele af Det Blå Danmark. Der vil ca. være én hel dags optagelser pr. måned samt nogle timer hver uge ifm. driften af de sociale medier (Facebook, Youtube, Instagram og Snapchat).

SÅDAN GØR DU:

Vi har brug for at se dit talent foran kameraet. Derfor søger du jobbet ved at uploade et kort filmklip, hvor du skal fortælle lidt om dig selv - og ikke mindst, hvorfor netop DU skal være den nye frontfigur på Worldcareeers.tv. 

De bedste ansøgninger invitereres i slutningen af januar/primo februar til casting i København. 

Deadline for ansøgningen er d. 24. januar kl. 12.00.

 

ANSØG HER