World Careers og Maskinmestrenes Forening afholder karriere events i hele landet

På listen over deltagende virksomheder står bl.a. Vestergaard Marine Service, Wärtsila, Rambøll, Maersk Line, Danfoss, Mærsk Olie og Gas og Johnssons Control. Dette er blot nogle af de virksomheder der stiller op med manpower, lokation og rundvisning, når knap 300 maskinmesterstuderende bliver introduceret til de mange karrieremuligheder de har i vente.

En kombination af caseindlæg fra nyuddannede, rundvisning samt networking, danner rammerne om arrangementerne, som har til formål at give de studerende et indblik i hvordan en hverdag kan se ud når de er færdiguddannede, samt udvide deres horisont i forhold til karrieremuligheder.

Det er nu 3 år i træk at World Careers og Maskinmestrenes Forening går sammen om at afholde disse arrangementer.
”Vi glæder os meget over det gode samarbejde vi har med Maskinmestrenes Forening omkring disse events. Vi opnår herved en langt højere kvalitet i arrangementerne, da vi hver især har noget at byde ind med både af kontakter, viden og erfaring” siger kampagneleder Anne Bay Riisager.

Også hos Maskinmestrerens Forening er der begejstring af mærke. ”Vi er rigtig glade for vores gode samarbejde med World Careers. Det er nu 3 år vi afholder disse events og de bliver kun bedre år for år. Vi oplever at arrangementerne er til stor inspiration for de mange studerende, der deltager” siger sekretariatschef Kaare Lund Nielsen fra Maskinmestrenes Forening.

De 5 karriere events, blev i år afholdt i Korsør, Svendborg, Frederikshavn, Skive og Nordborg.

Fakta om World Careers
World Careers er en koordineret og målrettet kampagne på vegne af hele Det Blå Danmark, sat i verden for at udbrede kendskabet til det maritime erhverv, dets muligheder for job og uddannelse samt at øge antallet af kvalificerede ansøgere, der matcher erhvervslivets specifikke rekrutteringsbehov.
Kampagnen har siden dets start i 2006 via et langt sejt træk, opnået en kendskabsgrad blandt de 18-28 årige på 49 %. Ved kampagnens start var denne på 4 %.