Velkommen til det nye WoCa News

Hvorfor et nyhedsbrev fra World Careers? Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Danske Rederier mener, at uddannelses- og karrieremulighederne i Det Blå Danmark er mangfoldige. Lige så mangfoldige som de mange unge mennesker, der skal træffe en af de vigtigste beslutninger i deres liv: Uddannelses- og karrierevej.

Hvad enten du er skoletræt eller praktisk orienteret, kan den maritime branche tilbyde en fremtid, der sikrer dig beskæftigelse og fleksibilitet på din karrierevej. I langt de fleste tilfælde med attraktive lønninger.

Som en del af Det Blå Danmark, bliver den yngre generation tilmed en del af en hastigt udviklende grøn omstilling inden for skibsfarten. Potentialet er kæmpestort. Uanset om fremtidens skibe kommer til at sejle på metanol, ammoniak eller kerneenergi. Udviklingen går stærkt, og det stiller store, men vigtige krav til de kommende generationer af maritime studerende.

Vi mener, at det er vigtige budskaber. Ikke bare til unge uddannelsessøgende, men også til alle os, der vejleder, inspirerer og motiverer den unge generation i deres videre færd i livet.

Velkommen til WoCa News, hvor du vil blive opdateret på havets muligheder, tendenser, konkurrencer og nyt fra det maritime uddannelsesområde.

God fornøjelse :-)

onDemand