Få besøg af Det Blå Danmark på din skole og prøv kræfter med det nye læringsspil Seven Seas

Der arbejder flere end 100.000 personer i Det Blå Danmark, og der findes et hav af uddannelser, der giver de rette kompetencer til en karriere i Danmarks største eksporterhverv. World Careers er en kampagne der er sat i søen tilbage 2006 på vegne af hele Det Blå Danmark, med henblik på at oplyse de unge om de mange uddannelses- og karrieremuligheder som branchen tilbyder. Derfor tilbyder World Careers at komme på besøg i 8. og 9. klasser, hvor eleverne får mulighed for at spille Det Blå Danmarks nyudviklede læringsspil.

I spillet skal eleverne fragte gods fra A til B, bruge arbejdskraft, købe olie og i det hele taget træffe hurtige og vigtige beslutninger i samarbejde med hinanden. Eleverne vil derfor opleve, hvordan matematik, logik og overblik kan bruges i en uddannelse i Det Blå Danmark.

 

Spillet er for en eller flere klasser og kan spilles af alle uden forudgående viden om spillet eller Det Blå Danmark. Holdet med flest point i klassen går automatisk med videre til den nationale konkurrence, hvor der dystes mod deltagere fra resten af landet. På worldcareers.dk kan du få et indtryk af spillet samt hvad andre elever og undervisere synes om oplevelsen. Det koster ikke noget for skolen at få besøg. World Careers faciliterer spillet og sender derfor en game master ud på skolen den pågældende dag. For at kunne gennemføre spillet har vi kun brug for, at jeres skole stiller følgende til rådighed:

  • En eller to nysgerrige og energiske 8. eller 9. klasser
  • To sammenhængende lektioner á 45 min. i efteråret 2016, forår 2017
  • Et klasselokale