World Careers CS:GO Tournament For tilskuere

World Careers CS:GO Tournament er en online CS-turnering, med kvalifikationsturneringer over sensommeren/efteråret 2018 og et finaleevent i oktober 2018

Tidspunkt
27. oktober kl 12:00
Sted
1256 København K

World Careers CS:GO Tournament - FOR TILSKUERE

Om Det Blå Danmark og E-Sport

World Careers - Det Blå Danmark har til formål at udbrede kendskabet til uddannelses- og karrieremuligheder indenfor den maritime branche blandt unge mennesker. Kampagnen kommunikerer i øjenhøjde med målgruppen og møder dem i de miljøer og på de platforme hvor de befinder sig.

E-sport udgør en stor del af hverdagen for mange unge mellem 15-25 år, og det er netop denne målgruppe, som World Careers henvender sig til. Derudover har World Careers god erfaring med, at lave branding og markedsføringsaktiviteter, hvor oplysning bliver kombineret med events, spil og leg (edutainement).

Danmark er en af verdens største søfartsnationer og verdens største e-sports nation målt på professionelle spillere pr indbyggere, og det er derfor naturligt at det forenes gennem World Careers CS:GO Tournament.

Finaleeventet

Finaleeventet for World Careers CS:GO Tournament vil blive afholdt lørdag den 27. oktober 2018 kl. 12:00-17:00 hos Danske Rederier, Amaliegade 33, 1256 København K. Dørene åbner kl. 12, mens kampen begynder kl. 13.

Eventet er for dig der er i alderen 12 – 28. år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en voksen, hvis du er under 18 år.

På finaledagen vil du opleve turneringen på storskærm og du kan få en snak med vores crew fra både Det Blå Danmark, som kan fortælle om uddannelsesmulighederne indenfor det maritime, og fra esport.dk, der fortæller om e-sportens verden. Der vil desuden være repræsentanter fra gamingbranchen som vil stille nogle computere til rådighed både før og under kampen.  Du vil derfor kunne udfordre dine venner eller familie til et spil Counter Strike etc. i løbet af dagen.

Der vil på dagen være forplejning, slik og konkurrencer, hvor du bl.a. kan vinde gæstebilletter til Copenhagen Games, biografbilletter m.m. Vi lover dig en super sjov og spændende dag.  Det er GRATIS at deltage, MEN der er begrænsede pladser og vi forventer stor rift om billetterne. DU kan sikre dig en plads til World Careers CS:GO Tournament finalen ved at tilmelde dig via nedenstående link. Billetterne uddeles efter ”først til mølle”

OBS. Alle deltagere til eventet skal tilmeldes, uanset alder.

 

World Careers CS:GO Tournament For tilskuere