u-days på Aarhus Maskinmesterskole

Oplev Aarhus Maskinmestersskole på egen krop

Tidspunkt
27. februar kl 09:30
Sted
Inge Lehmanns Gade 10

Maersk Line infomøder

Til u-days åbner alle Aarhusianske videregående uddannelser deres døre, så du har mulighed for at besøge flere uddannelser på samme dag. Det er 16. år i træk, at vi afholder u-days i Aarhus – sidste år med over 11.000 besøgende til arrangementet.

u-days finder sted den 27., 28. og 29. februar 2020, og du behøver ikke tilmelde dig. På Aarhus Maskinmesterskole kan du besøge os og få en rundvisning og en snak med vores studerende, studievejledere og undervisere på vores fire uddannelser: Maskinmester, autoteknolog, automationsteknolog og produktionsteknolog.

Hvis du tager et smut forbi vores skole, vil du få et bedre indblik i, hvad det egentlig vil sige at studere hos os. Vidste du for eksempel, at maskinmestre verden over har en kernerolle, når det kommer til den grønne omstilling?

Maskinmesteren leder, drifter og udvikler de energisystemer og tekniske anlæg, vores samfund er baseret på. Og derfor spiller maskinmesteren en nøglerolle i samfundets grønne omstilling.

Alt det og meget andet kan du lære mere om til u-days på Aarhus Maskinmesterskole.

Og hvis du er nysgerrig efter mere nu med det samme, så kan du læse nærmere i u-days programmerne for vores forskellige uddannelser på u-days’ hjemmeside herunder, hvor du også kan lave et personligt program, så du ved, hvornår de forskellige aktiviteter foregår.

Læs mere om u-days her

u-days på Aarhus Maskinmesterskole