Studiepraktik uge 43 - MARTEC

3 dage med fuld fart på i Frederikshavn!

Tidspunkt
21. oktober kl 08:00
Sted
9900 Frederikshavn

3 dage med fuld fart på i Frederikshavn!

MARTEC tilbyder studiepraktik på maskinmesteruddannelsen eller på Skibsføreruddannelsen. Tilbuddet er til alle som har læst eller læser på en gymnasial uddannelse i Danmark, uanset bopæl. Kom og få et indtryk af livet som studerende på maskinmester- eller skibsføreruddannelsen på MARTEC, hverdagen, udfordringerne i studiet og studiemiljøet på skolen. Skab det bedste grundlag for din beslutning om at læse på MARTEC.

Når du kommer i Studiepraktik som skibsfører bliver du introduceret til den brede vifte af fag, faciliteter som simulatorer, radioudstyr, redningsudstyr og meget andet, som er en del af MARTEC. Du vil desuden blive bekendt med flere af MARTECs uddannelser, da vi vil lave et specielt forløb der kombinerer skibsføreren med maskinmesteren, for på den måde at give et realistisk billede på fremtiden som skibsfører. 

Udover alt det teoretiske, vil vi kombinere dagene med virksomheds -og skibsbesøg, og sjove (men dog alvorlige) øvelser på vores havneområde. I løbet af dagene vil du få mulighed for at snakke med studerende, undervisere og vejledere på uddannelsen. 

Du vil møde ligesindede studerende fra hele landet, og vi vil garantere dig, at du får en oplevelse for livet i Skagen og i Frederikshavn i løbet af de tre dage.

Tidspunkt
23-25. oktober 2019 (uge 43)

Tilmelding
Tilmeld dig MARTEC studiepraktik her
Al tilmelding foregår via portalen www.studiepraktik.nu

Læs mere om Studiepraktik/MARitime TEChnology Camp her(pdf)

Når du ikke at tilmelde dig via dette system, kan du altid skrive til os på martec@martec.dk eller ringe på 9620 8888, så finder vi en løsning.

Program (overordnet)
Dag 1: Du prøver kræfter med undervisningen på værkstedsskolen
Dag 2: Undervisning og laboratorieøvelser på den teoretiske del af uddannelsen
Dag 3: Virksomheds -og skibsbesøg og maritim action på havnen

Du kan også følge med på Facebook: www.facebook.com/Studiepraktik

Studiepraktik uge 43 - MARTEC